Persoonlijke- en zakelijke consulten
Ik schets een beeld van je karakter en toekomstverwachtingen en bied oplossingen voor specifieke vragen zoals:
WAT zijn mijn talenten? WAT zijn mijn valkuilen?
WAT kun je verwachten tijdens dit leven en WANNEER? Ik maak karakteranalyses, trendrapporten en 'levenslijnen': biografie- verleden-heden-toekomst: waar sta ik nu in het leven en waar gaat het naartoe?

Electiehoroscopen
Met behulp van electie-astrologie kan ik, binnen de geboden mogelijkheden, het meest geschikte moment vaststellen voor bijvoorbeeld de opening van een zaak, het plannen van een huwelijksplechtigheid, het tijdstip van te koop zetten van een huis of ondertekening van een contract.

Astrocartografie
Stel dat je op vakantie gaat of wilt verhuizen naar een ander land of werelddeel. Ik kan voor je kijken hoe je horoscoop in een bepaald land/tijdstip tot uiting komt. Welke planeet wordt er geactiveerd? En past dat bij de soort activiteit die je in dat land of gebied wilt gaan ondernemen? Deze tak van astrologie heet astrocartografie. Stel dat je 'iets hebt' met een specifiek land of cultuur, dan is dat meestal ook te zien via je astrocartografisch horoscoop. Zie ook een artikel over mij en dit onderwerp in de Telegraaf.

Uurhoekvragen
Je kunt bij mij ook terecht voor antwoorden op vragen als: "Wanneer verkoop ik mijn huis?","Kan ik deze persoon vertrouwen?" of "Waar heb ik mijn paspoort gelaten?". Uurhoekastrologie is een oeroude techniek waarbij specifieke regels gelden. Je krijgt per mail of telefonisch een kort en helder antwoord, zonder fratsen.

Dag- week- jaar- maandhoroscopen
Ik schrijf horoscopen voor websites en tijdschriften. In het verleden o.a. voor Hide & Chic, U&UWV en Miljonair Magazine. Tegenwoordig voor Schitterend Zeist, Cesar en incidenteel voor Paravisie.

Contact
Prijzen zijn op aanvraag. Voor alle vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier